Äppletyg från Wäfveribolaget

Vissa tyger är så där fantastiska så att det nästan inte går att sätta saxen i dem. Jag har två loppisfyndade äpplegardinlängder från Wäfveribolaget. Länge, länge låg de i tygskåpet helt intakta. Men i våras tog jag ett djupt andetag och klippte till.

Det blidde en liten barnjacka. Jag använde mig av ett mönster från Stoff och stil. Trots att jag är helt grön på att sy så var det faktiskt inte särskilt svårt.

Nu är jag väldans sugen på att sy mer saker av tyget. En klänning hade inte varit helt fel…Äppletyget finns i en mängd färgställningar. Har varit nära att köpa både ett rött och gult på Tradera men sen tänker jag alltid att jag kanske har turen att springa på fler tyger av denna sort på loppis…

 

6 thoughts on “Äppletyg från Wäfveribolaget

  1. Så fint det var i blått! Har själv en duk i grönt, hoppas själv på att springa på en röd eller gul på loppis! 🙂

    1. Åh grönt låter fint! Undrar just om det finns någon förteckning över vilka färger tyget finns i…Håller tummarna för att du springer på mer tyg i sommar!

    1. Det gula jag tänkte köpa på Tradera gick på över 300 minns inte exakt vad det slutade på. Så där har du garanterat fyndat på mer än ett sätt! Tänk vad fint det är med loppisar ändå och visst känns det lite bra att ha saker att vara på jakt efter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.