Dagbäddens nya kläder

Efter en del letande fick jag ju äntligen tag på dagbädden från Ikea. Sedan dess har jag funderat över vilka färgglada kuddar jag ska ha i den. Problemet är att jag inte har kunnat bestämma mig för om jag ska satsa på gulblommiga 70-talstyger eller kanske turkosa och blå mönster. Det blev inget av det.

Jag har en samling härligt frasiga och omsorgsfullt broderade örngott. Nu är det dags att de kommer till användning!

När jag ligger i havet av kuddar riktigt känner jag kvinnokraften slå emot mig. Bara tänk så många flitiga fingrar som har skapat dessa underverk!

Överkastet, liksom kuddarna, är loppat. Om jag inte minns fel betalade jag en 20:a för det. Tanken var från början att jag skulle sy en badrock till liten av det men sen kom jag fram till att det passade utmärkt på dagbädden. Senapsgult är nog en av mina favoritfärger, speciellt tillsammans med turkost!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.