Dockvagnen

Det är väl klart att lillen ska ha en dockvagn! Det är väl klart att vagnen ska vara en Emmaljunga med några år på nacken och utsökta detaljer.

Och det är väl klart att kärran ska vara brandgul!

I går sprang jag på denna skönhet. Än så länge är den lille lite kort i rocken men tills den är mer körbar fungerar den utmärkt som snygg kramdjursförvaring. Känns väldigt lyxigt att jag numer kan köpa barnsaker med gott samvete.

Vagnen hittade jag på Emmaus för 150 riksdaler.

2 thoughts on “Dockvagnen

  1. Hej!!
    Efter att Marita tipsat om din sida, är jag inne och kollar lite då och då. Jätteroligt att titta på alla färgglada och fina bilder. Man får många roliga idéer. Förstår att du ärvt din loppis-glädje från din mamma och moster Marita. Men jag kan hålla med om att det är mycket roligt. Du och jag har ju träffats nån gång tror jag, om inte annat när du var bebis. Då var du i Skövde och hälsade på moster Marita. 😉 Jag fick hålla dig en stund då Marita och din mamma skulle tapetsera om jag inte missminner mig. Ha det så bra, och jag följer dig gärna här på din sida. //Anette Olsson Töreboda.

    1. Hej! Vad kul att du har hittat hit! Har allt hört en hel del om ert fantastiska torp!! Jo visst är det så att mammas och Maritas skattletargen har spridit sig vidare till mig 🙂 Hade varit kul att ses någon gång igen..var ju ett tag sedan det tapetserades 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.