Inte bara hurrarop…

Alla blir inte alltid lika uppspelat över mina loppisfynd som jag blir. När jag efter min senaste loppisrunda plockade fram denna färgglada tröja till min andra halva möttes jag av en skeptisk min.

När ja sedan drog fram denna slips

och toppade det hela med en gammal frackskjorta

blev inte reaktionen bättre. Ja, ja, en slips tar inte mycket plats och kan gott vänta på rätt tillfälle. Frackskjortan kan jag ha själv efter en solig båtdag med ett skärp i midjan (perfekt om man inte vill få mer sol men ändå ha på sig något svalt och skönt). Den stickade tröjan kommer att bli en succé till hösten. Jag bara vet det och en dag kommer skeptikern inse att jag har rätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.