Vintagefynd från 30-talet

Planen är att fredagsflickorna ska återkomma men fram till premiären så tänkte jag att jag kunde passa på att visa mitt kanske bästa vintagefynd någonsin. Förra lördagen hände det som allt för sällan händer…tre stycken drömklänningar bara hängde där och väntade på mig!

Silke, siden, knappar och vidd. Godsakerna fortsätter i all oändlighet. Jag blir fortfarande knollrig när jag tittar på dem (har inte kunnat hänga in dem i garderoben ännu de är liksom för fina).

Jag gissar att klänningarna såg dagens ljus någon gång på 30-talet och skicket är perfekt! Som om det inte var nog så luktar de sommaräng. Det fina är att klänningarna i stort sett passar…brudklänningen seglade snabbt upp som en potentiell säga-ja-klänning…

Tjejen som sålde dem berättade att de hade tillhört hennes mormor. Så här i efterhand grämer jag mig över att jag inte frågade om hon hade fler på lager som hon hade velat sälja.  Men, men oavsett så känner jag mig nu mycket rik i klänningsmått mätt.

Trevlig helg!!

3 thoughts on “Vintagefynd från 30-talet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.